Landstræf 2013 Boeslund Camping

 St bededag 2013

Boeslunde campingplads, lidt syd for Korsør, lagde i år rammerne om klubbens landstræf. Og det var et godt sted Sjællandsafdelingen havde fundet. Et roligt sted hvor næste generation af Škoda kørere kunne boltre sig uden at de gamle skulle holde øje med dem hele tiden.

Vi ankom torsdag, lidt forsinket, på grund af lysproblemer på campingvognen, fik hilst på de andre som var kommet, spist lid aftensmad, drukket lidt vand som var filtreret gennem noget byg og humle og så blev det tid til de varme hveder og kaffe, måske lidt mere filtreret vand.

Fredag formiddag ankom de sidste og så var det med at få bilerne gjort klar til udstilling over middag. Det var en fornøjelse at se mange nye, unge ansigter til træffet og så med fine biler som der er gjort en del ud af. Velkommen til jer.

Der var traditionen tro afstemning om de flotteste biler blandt de forskellige modeller og vinderne blev:

oldtimer – Linda & Felicia, hækmotorer – Jens, Favorit & Felicia – Martin, Fabia – Jesper og Octavia & Superb – Patrick. Flotteste blandt alle blev Linda´s Felicia.

Leg uden grænser

Ringridning hører til et af de faste punkter om eftermiddagen efter udstillingen, dækkast og bakning med bilen fik også smilet frem på alle.

Og så blev det tid til spisning. Diverse gode bøffer m.m. som vi selv skulle grille, så der var ikke mulighed for at klage over kokken, endnu mere filtreret vand (han har ikke levet forgæves, ham der opfandt det) og så blev det tid til amerikansk lotteri med mange fine præmier.

Lørdag kørte vi ad kønne veje ned til Stigsnæs havn og tog færgen til Agersø hvor vi gik rundt et par timer og når vejret så viste sig fra sin bedste side kan det jo kun blive godt.

Tilbage til campingpladsen og endnu flere gode bøffer.

Ja så må vi jo konstatere det igen, lave et godt træf, det kan de jo de sjællændere.

god fornøjelse med billederne :-)

Klik på bogen for at vende sider.